تحقیق رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن

تحقیق-رب-گوجه-فرنگی-تکنولوژی-و-فرآوری-آن

تحقیق رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن

فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 42
حجم فایل: 772 کیلوبایت
قیمت: 25000 تومان

دانلود تحقیق با موضوع رب گوجه فرنگی، تکنولوژی و فرآوری آن،
در قالب word و در 43 صفحه، قابل ویرایش، شامل:

مقدمه    3
گوجه فرنگی Lycopersicom    3
مراحل فرآيند توليد رب گوجه فرنگي    3
موارد استفاده از مخزن ذخيره عبارت اند از    5
خلاصه فرآیند تولید رب    9
فرآیند تولید محصول به شرح ذیل قابل بیان می باشد    10
پرکن رب در بشکه    13
برگه گوجه فرنگی خشکشده    18
پالپ گوجه فرنگی    19
گوجه فرنگی پوست گرفته    19
سس گوجه فرنگی    20
شرایط نگهداری از رب    20
دستگاه خردكن    22
فرآیند تولید رب    28
خلاصه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی    28
نکات مهم در هنگام مصرف رب  گوجه فرنگی    35
توصیه‌ های مهم برای نگهداری رب گوجه    35
نکاتی در مورد  نگهداری کنسرو ها و کمپوت ها    36
آيا در تركيبات رب گوجه فرنگي نگهدارنده وجود دارد يا خير؟    36
نكاتي براي نگهداري صحيح رب گوجه فرنگي :    37
ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی    37
روند تولید رب گوجه‌ فرنگی چگونه است؟    38
چرا این کار را در خلأ انجام می‌دهند؟    38
ناخالصی    41
باز کردن    41
تقلبی    42
منابع    42

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.